Serije Naslednici: Кralj Lir modernog doba

Komentar je dao Frenk Rič, producent i jedan od kreatora popularne HBO-ove drame

BUKA portal / 25. Oktobar 2021

Ekskluzivno za NIN Frenk Rič, producent i jedan od kreatora popularne HBO-ove drame, čiji su junaci vlasnik medijske imperije i njegova deca, otkriva da su čitajuću probu pilot-epizode imali na dan izbora, ne sluteći tog prepodneva 2016. da će Tramp postati predsednik

U ponedeljak, 18. oktobra, na kanalima HBO i HBO GO, počela je treća sezona serije Naslednici (Succession). Nove epizode drame Džesija Armstronga svakog ponedeljka otkrivaju kako se Logan Roj, vlasnik velikog medijskog i zabavog konglomerata, u tumačenju Brajana Кoksa, posle osamdesetog rođendana, bori sa tri sina i ćerkom. Svaki član te vrlo nesposobne i razmažene ekipe uveren je da treba da preuzme komandu posle očevog povlačenja iz firme. Onaj što se ne otima – ima želju da postane predsednik! Ožalošćena porodica na drogama, pojednostavljeno govoreći, s tim da ovde još uvek niko nije umro.

Nakon što ga je odmetnuti sin Кendal (Džeremi Strong) doveo u bezizlaznu situaciju, prva epizoda trećeg ciklusa prikazuje Logana u povlačenju. Očajnički pokušavajući da sačuva porodične, političke i finansijske saveze, gazda stiže čak do naših krajeva, menjajući avione, a novu strategiju smišlja u sarajevskom hotelu. S njim su glavni saradnici (ne zna se kome manje veruje), te ćerka Šiv (Sara Snuk) i sin Roman (Кiran Кalkin), zainteresovani za presto. Кonor (Alan Rak), inače izdvojen na ranču, drži se po strani. Zanosi se idejom da postane prvi čovek Amerike.


Buka preporuka

Tema

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.